Artiklar

Möte kan bli så mycket bättre!

IMG 0753

Kommunikationen mellan föreläsare och publik är en av de centrala beståndsdelarna för att lyckas och skapa uppmärksamhet. Genom att bygga in frågor eller påståenden i en presentation behåller du deras uppmärksamhet och intresse genom hela presentationen. Du gör skillnad och ditt budskap tränger igenom. Men hur ser det ut i verkligheten? Är det inte så att vi ofta möter en tyst och betraktande skara publik?

Ny teknik har skapat en unik möjlighet att ta vara på det som social media propagerat för de senaste 5-6 åren. Delaktighet och transparens i varje möte .

Mentometer pedagogik är ett roligt, interaktivt och statistiskt verktyg att använda i utbildningssyfte.  Du kan nu utforma dina frågor anpassade till just ditt specifika möte. Deltagarna får möjlighet att vara delaktiga och aktiva under hela din presentation. Det finns stora möjligheter för dina ”lyssnare” att besvara frågor som ställs på ett enkelt och spännande sätt

Svaren visas på PowerPoint i grafer, antal eller procent, kan även delas upp i intressanta grupperingar. Allt efter dina mål och syften.

Vi står inför en ny generation som heller sänder SMS än aktivt deltar i möten. En framgångsrik miljö för att lyckas få ett bra genomslag innebär att den måste engagera och skapa delaktighet.

Genom att introducera ”mentometer pedagogik” i ditt möte får du omgående en aktiv och omedelbar respons från dina åhörare. De förvandlas från passiva observatörer till aktiva och engagerade deltagare. Något Du alltid har önskat dig!

SPMU tillhandahåller dator och mentometer. Samt vid behov hjälper vi till att ta fram det frågebatteri som kan behövas för att din presentation skall bli framgångsrik krävas.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com